25

Auto's

600

Pakketten per dag

30

Medewerkers

15

Jaren ervaring

Waarom XXL pakket?

Hieronder hebben wij beschreven waarom klanten wel of niet voor ons zouden moeten kiezen. Wij hebben namelijk een specialisme ontwikkeld de afgelopen jaren en proberen ons hiermee te onderscheiden ten op zichte van andere vervoerders. 

Online winkelen

Sinds de opkomst van webwinkels is er een grote verschuiving geweest van de klassieke winkels naar online winkels. In het begin kochten mensen met name kleine producten online, om thuis te laten bezorgen. Na verloop van tijd raakte men steeds meer vertrouwd met online winkelen en werden de aankopen steeds diverser. Het gevolg hiervan is dat men steeds grotere producten online ging kopen, waardoor de vraag naar transport voor deze producten toenam. De klassieke bezorgdiensten van o.a. PostNL pakketservice, DHL, DPD en GLS zijn niet ingericht om deze producten op de juiste manier te verwerken en rekenen vaak hoge toeslagen hiervoor. Dit is de reden dat wij onze service juist hierop hebben gericht....... 

XXLpakket.nl

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf met al ruim 10 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Door de jaren heen hebben wij hier veel ervaring in opgedaan, waardoor wij efficient en met de grootste zorg met uw producten om weten te gaan. Zo hebben wij diverse opdrachtgevers, waarvoor wij dagelijks de logistieke processen verzorgen. Onze functionaliteiten en service zijn volledige gericht op snelheid, gemak en betrouwbaarheid.

Klantenservice

XXL pakket.nl heeft een eigen klantenservice die van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar is voor al uw vragen. De klantenservice kan alle informatie inzien met betrekking tot zending en de geplande routes. Zij staan ook in direct contact met onze chauffeurs om dringende zaken door te kunnen geven. Ook de ontvanger ( uw klant ) kan contact opnemen met onze klantenservice om antwoord te krijgen op alle vragen. Daarnaast informeert onze klantenservice u en uw klant pro actief. 

Voor wie?

Verkoopt u meubels, tuin artikelen, bedden/matrassen of andere grote producten en bent u opzoek naar een verlengstuk van uw (web)winkel?. Of bent u opzoek naar een betere service voor uw klanten en een persoonlijkere aanpak?.....Dan bent u bij XXL PAKKET op het juiste adres. Wij zijn altijd bereid om vrijblijvend naar een oplossing te zoeken, zodat wij u kunnen ontzorgen op logistiek gebied.

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt, of heeft u na aanleiding hiervan nog vragen?. Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopvertegenwoordiger via 0850-407407 of klik hier voor een offerte.

Offerte aanvragen

Onze voordelen

  • 24 uurs leveringen in NL & BE
  • Wij leveren pakketten tot 70 KG
  • Grote verpakkingen en lengte tot 4 meter
  • Bepaal over uw zending tot aan levering
  • Onze service als verlengstuk van uw webwinkel