25

Auto's

600

Pakketten per dag

30

Medewerkers

15

Jaren ervaring

Wat kost het?

Bij XXL Pakket bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij het opmaken van de tarieven houden wij rekening met de commerciele waarde van uw product, zodat de verhouding tussen uw verkoopprijs en de transportkosten in balans blijft.

(Web)winkels

Heeft u een (web)winkel of groothandel en verstuurt u op dagelijkse basis grote pakketten? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Wij komen dan bij u langs, zodat wij een beeld krijgen van de producten die u verstuurt. Hierop maken wij dan een gepaste offerte voor u, die aansluit op uw (web)winkel of groothandel. Zodra u een offerteaanvraag bij ons hebt ingediend, dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken. Zo heeft u binnen een week een gericht voorstel van ons, zodat u snel weet waar u aan toe bent. 

Vraag offerte aan!

Particuliere zendingen

Koopt u ook wel eens online via bijvoorbeeld Marktplaats of Speurders en heeft u geen zin om een busje te huren en het hele land door te rijden? Heeft u dat leuke kastje, bankje of tafel gevonden, maar u moet hiervoor een bus of aanhanger huren om het op te halen? Wij bieden u de ideale oplossing om het pakket af te halen en uiteraard op de juiste locatie en gewenste moment af te leveren. Na uw opdracht nemen wij u alles uit handen inclusief het contact met de verkoper of koper. U zult waarschijnlijk denken dat dit hoge kosten met zich meebrengt, maar dat valt reuze mee. Wij kunnen uw pakket al vanaf € 39,95 incl. BTW afhalen & leveren. Voor een meerprijs kunnen wij het product bij afhalen verpakken, zodat uw aankoop of verkoop wordt beschermd. Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het nummer 0850-407407 of via mail op info@xxlpakket.nl 

Opslag & Fulfilment

Grote producten nemen veel ruimte in beslag. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de groei van uw (web)winkel ruimte te kort komt. Daarnaast is inslaan en verzendgereed maken van uw zendingen ook een tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Speciaal hiervoor bieden wij een opslag en fulfilment oplossing. Bij meer dan 100 zendingen per maand kunt u contact opnemen met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn qua tarieven er service. Zo kunt u pallets bij ons opslaan vanaf € 0,99 per week en handelen wij uw zendingen af vanaf € 1,49 per order. Ook bieden wij tijdelijke fulfilment oplossingen aan (bijv. een actie op Groupon). Wij kunnen dan uw producten bij ons opslaan en de verzending hiervan direct voor u uitvoeren. Zo bespaart u tijd, geld en moeite. U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte voor aanvragen.

Vraag hier uw offerte aan!  

Special service

Heeft uw een campagne of reclame actie, waarvoor een logistieke oplossing wenselijk is? Wilt u met spoed iets bezorgd of afgehaald hebben? Of staat er een verhuizing voor de deur? Wij kunnen u helpen om samen te kijken naar de juiste oplossing. Wij kunnen koeriersritten uitvoeren vanaf € 0,52 per KM en bij ons kunt u een bestelauto incl. chauffeur ter beschikking krijgen vanaf € 29,- per uur. Tevens bieden wij voor acties tarieven aan vanaf € 7,95 per pakket. voor meer informatie over onze special service kunt u contact opnemen met onze accountmanager via specials@xxlpakket.nl of via 0850-407 407.

 

Heeft u nog vragen?....... aarzel niet en bel 0850-407 407 of mail naar info@xxlpakket.nl

Offerte aanvragen

Onze voordelen

  • 24 uurs leveringen in NL & BE
  • Wij leveren pakketten tot 70 KG
  • Grote verpakkingen en lengte tot 4 meter
  • Bepaal over uw zending tot aan levering
  • Onze service als verlengstuk van uw webwinkel